Kontakt os

Brandsikring af stråtag

Brandsikring af stråtag i Vejle, Haderslev, Fredericia og Kolding

Brandsikring af stråtag er en fordel i forhold til din families sikkerhed, hvis uheldet er ude og i forhold til din brandforsikringspræmie. Derfor er det vigtigt at vælge en brandsikring i høj kvalitet, og som er godkendt af Danske Brandteknisk Institut. Jeg tilbyder brandsikring i Vejle, Haderslev, Fredericia, Kolding og de omkringliggende områder. Jeg kan naturligvis også være behjælpelige med at tække nyt stråtag, udfører rygninger eller reparation af stråtag og kviste.

En god sikring medSeptatec

Sepatec er en brand dug lavet af glasfibre som smelter sammen ved høj varme og derved lukker luften ude så flammerne ikke kan tage ordentligt fat i stråene, derved vil taget kun blive til en glødebrand – det betyder at brand dugen er med til at nedsætte ildens hastighed. Branddugen er beregnet til at ligge under ny tækning og kan derfor ikke kombineres med allerede eksisterende stråtage.

Sepatec brandsikring er godkendt af det Danske Brandteknisk Institut – dette giver en mulighed for reduktion i brandforsikrings præmie.

Du kan læse mere om Sepatec og hvorfor det er en god idé at bruge på Sepatec.dk

Når du vælger mig som din tækkemand, så får du en pålidelig partner. Jeg sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til en fair pris, så du kan sikre dit tag, dit hus og din familie mod brand.

Få et uforpligtende tilbud på brandsikring af dit stråtag

Kunne du tænke dig et godt tilbud på brandsikring af dit stråtag? Kontakt os på (+45) 30826470 eller benyt kontaktformularen.

Jeg kan naturligvis også være behjælpelig med reparationer, lægning af nyt stråtag, mosfjerning og alt andet inden for tækkefaget. Ingen opgave er for lille eller for stor, så hiv endelig fat i mig til en uforpligtende snak. JE Stråtækker ligger tæt på Vejle, og jeg hjælper private og erhverv i hele området omkring Haderslev, Fredericia og Kolding.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.