Kontakt os

Brandsikring af stråtag

BRANDSIKRING AF STRÅTAG I VEJLE OG OMEGN

Brandsikring af stråtag er en fordel i forhold til din families sikkerhed, hvis uheldet er ude og i forhold til din brandforsikringspræmie. Derfor er det vigtigt at vælge en brandsikring i høj kvalitet, og som er godkendt af Danske Brandteknisk Institut.

EN GOD BRANDSIKRING ER SEPATEC

Sepatec er en brand dug lavet af glasfibre som smelter sammen ved høj varme og derved lukker luften ude så flammerne ikke kan tage ordentligt fat i stråene, derved vil taget kun blive til en glødebrand – det betyder at brand dugen er med til at nedsætte ildens hastighed.

Branddugen er beregnet til at ligge under ny tækning og kan derfor ikke kombineres med allerede eksisterende stråtage.

Sepatec brandsikring er godkendt af det Danske Brandteknisk Institut – dette giver en mulighed for reduktion i brandforsikrings præmie.

Du kan læse mere om Sepatec og hvorfor det er en god idé at bruge på Sepatec.dk

Få et uforpligtende tilbud på brandsikring

Kunne du tænke dig et godt tilbud på brandsikring af dit stråtag? Kontakt os på (+45) 30826470 eller benyt kontaktformularen.

Vi kan naturligvis også være behjælpelig med reparationer, lægning af nyt stråtag, mosfjerning og alt andet inden for tækkefaget. JE Stråtag ligger tæt på Vejle, og vi hjælper private og erhverv i hele området omkring Horsens, Fredericia og Kolding.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.