Kontakt os

Stråtag rygning i Vejle og omegn

Sråtag rygning i Vejle, Kolding, Fredericia og omeg

Jeg tilbyder stråtag rygning i Fredericia, Vejle, Kolding, Haderslev og omegn. Arbejdet udføres efter dine behov, og der er flere materialer at vælge i mellem. Du kan læse mere om de forskellige typer her, men du er også altid velkommen til at kontakte os på (+45) 30 82 64 70. Jeg tager gerne en helt uforpligtende samtale om din rygning.

Halmrygning

En halmrygning holder typisk 3-5 år ved brug af havrehalm

Lynrigning

En lyngrygning holder typisk 5-8 år men ses oftest holde længere.

Tangrygning

En tangrygning holder typisk 15-20 år og består af ålegræs.

Mosreducerende rygning af stråtag

Visse rygningstyper kan reducere mossamling på taget. Jeg tilbyder også mosfjerning til hele stråtaget. Rygning af stråtagmed kobber tråd og kobber uld som kan fyldes op med blandt andet lyng, halm og ålegræs. Kobber rygning er lavet af færdig bukket kobber plader som giver en stor udvaskning af kobbersyre og holder typisk 50 år.

Se eksempler på vores tidligere projekter her.

Vedligeholdelse af stråtag rygning

Det er vigtigt at vedligeholde stråtag rygningen for at sikre dets levetid og beskyttelse mod fugt og skade. Jeg anbefaler en årlig inspektion og rengøring for at sikre at rygningen er i god stand og kan opretholde sit formål. Skulle du opleve en skade på din rygning, er det også vigtigt at få den udbedret hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på stråtag rygning i Vejle og omegn

Med adresse i Egtved nær Vejle tilbyder Tækkemand JE stråtag rygning i hele området omkring Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding. Jeg kører gerne ud til dig, så vi kan finde den rette løsning til dig. Jeg kan også være behjælpelig med reparation af stråtag eller tækning af nyt stråtag

Du er meget velkommen til at kontakte mig ved at benytte kontaktformularen her på siden eller rineg på (+45) 30 82 64 70, hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.