Jeg klarer blandt andet...

img_0253

Nyt stråtag

Jeg laver gerne hele nye stråtage, på selvstændige bygninger eller tilbygninger. Skal der laves kviste eller andet, er det ingen hindring. Jeg bruger selvfølgelig materialer i god stærk kvalitet, som er i tråd med den kvalitet jeg ønsker at stå inde for.

Læs mere 

img_0241

Reparationer

Jeg udfører alle slags reparationer, både store og små. Det er altid en god idé at få lavet huller, storm skader og render osv. inden skaderne bliver for store.
Jeg kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på skaderne.

Kontakt mig 

img_0253

Rygninger

Jeg laver både halmrygninger, der typisk holder 3-5år, lyngrygninger der som oftest holder mere end 5-8 år og tangrygninger, der typisk holder 15-20 år og består af ålegræs. Mos reducerende rygningstyper: Rygning med kobber tråd og kobber uld...

Læs mere 

img_0214

Mosfjerning

Mos forekommer ofte mest på nord siden – dette skyldes, at der kommer mest sol på denne side. For meget mos kan få taget til at forælde for tideligt. Det kan derfor være en god idé, at få moset klippet af og eventuelt sprøjtet med ecostyle.

Læs mere 

img_0132

Brandsikring

En god brandsikring er Sepatec.
Sepatec er en brand dug lavet af glasfibre som smelter sammen ved høj varme og derved lukker luften ude så flammerne ikke kan tage ordentligt fat i stråene, derved...

Læs mere