Kontakt os

Nyt stråtag i Vejle og omegn

NYT STRÅTAG MED RESPEKT FOR DANSK HÅNDVÆRK

Skal dit hjem have nyt stråtag, skal det naturligvis tækkes med respekt for dansk håndværk og kvalitet.

Hos JE Stråtag er netop respekt og kvalitet nøgleord, der indgår som en fast del af at hvilket som helst projekt. Simpelthen fordi det er dit hjem, vi arbejder på – og fordi vi som virksomhed lever af de pæne ord, vi får med på vejen, hver gang vi har lagt et helt nyt stråtag eller tækket delvist.

Vi har ikke så mange ord her på siden, men hvis du åbner vores referencer, møder du et galleri, der taler for sig selv. Vi lægger nemlig nye tage, der giver glade kunder og smukke hjem – altid til gode stråtag priser.

HER STAMMER STRÅTAGET FRA

Strå- og tagrør er et helt organisk materiale fra sø- og vådområder. Naturligheden og det uforstyrrede udtryk fra de smukke materialer er med til at gøre taget populært. Ikke mindst på grund af de romantiske associationer, tagtypen bringer til de klassiske bindingsværkshuse. Samtidig patinerer vind og vejr stråtaget flot og ensartet, så taget bevarer et konstant harmonisk udtryk som tiden går.

Når du investerer i et stråtag, får du glæde af en naturlig og yndefuld enhed. Strå- og tagrør smyger sig elegant omkring hele taget. På den måde får du et resultat, der ser naturligt ud – uden de tilskæringer og sammenstød, der kendetegner andre tagformer.

Da stråtaget kan formgives på mange måder, kan du få lige præcis det resultat, du drømmer om til dig hjem. Nyd det smukke syn, den lange levetid og en god pris på stråtag her hos stråtækker Jacob Enemark.

MANGE FORDELE VED NYT STRÅTAG

Et nyt stråtag vidner muligvis om en tid, hvor de danske huse havde et smukkere udtryk, men det betyder ikke, det er en gammeldags løsning.

Stråtaget sikrer et behageligt indeklima hele året. Både vinter og sommer. For når sneen har lagt sig eller kulden bider, holder dit stråtag effektivt på varmen, mens det lader huset stå køligt om sommeren. De gode vilkår for indeklimaet er ikke kun godt for din veltilpashed, men også for effektiv varmefordeling, hvilket vores miljø – og dine energibesparelser – nyder godt af.

Og nu vi nævner miljøet, er det naturligvis også værd at nævne, et nyt stråtag er lagt med miljøvenlige materialer. De mange tagrør, der anvendes, er lette at passe, og så indgår de i naturens eget økosystem – til glæde for os alle.

DE BEDSTE STRÅTAG PRISER – HELT UFORPLIGTENDE

Det er en almindelig misforståelse, at stråtage er dyre. I dag er stråtag priser yderst attraktive, hvis du vælger en kyndig tækkemand, som kan sit håndværk.

Hos JE Stråtag giver vi gode, uforpligtende tilbud på opgaver som reparationer, nytænkning, kviste, mosfjerning, rygninger og helt nyt stråtag. Tilfredse kunder er det vigtigste, og det får vi i kraft af gode stråtag priser og kvalitetsløsninger, der står flot i mange år. Vi ligger nær Vejle og kører ofte i hele Trekantsområdet. Vi kører dog også gerne længere for opgaven.

Er du interesseret i en pris på stråtag? Så er du meget velkommen til at kontakte os og få stærk et stærkt tilbud – ring på 30 82 64 70 eller send en mail til kontakt@je-straatag.dk.

Se eksempler på tidligere projekter her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.